lv
Pieslēgties Reģistrēties
CrefoCert - izcilas maksātspējas apliecinājums
Avots: Crediweb
Starptautiski atpazīstams sertifikāts CrefoCert ir izcilas maksātspējas apliecinājums. Sertifikācijas procesā tiek izmantota detalizēta finanšu datu analīze, riska klases un CrefoScore indeksa aprēķini, kas attiecīgi atspoguļo maksātspējas rādītājus. Kopumā 7,7% uzņēmumu Latvijā atbilst CrefoCert kritērijiem.

Uzņēmumam CrefoCert sertifikāts ir stabilitātes un kvalitātes zīme, kas palīdz nostiprināt pozīcijas konkurentu vidū un uzlabo uzņēmuma reputāciju.

2023.gadā pirmajā pusgadā izcilas maksātspējas sertifikātu CrefoCert ieguvuši uzņēmumi no dažādām Latvijas nozarēm.

SIA TOTAL TRANSPORT (http://www.totaltransport.lv/) uzņēmums ar pieredzes bagātiem darbiniekiem, kas pārzin Latvijas un Eiropas transporta tirgu, tādēļ spēj sniegt saviem klientiem augstu kvalitāti un konkurētspējīgus piedāvājumus.

SIA SERVISS-E – veiksmīgi vadot uzņēmumu lauksaimniecības mašīnu, iekārtu un to piederumu vairumtirdzniecības nozarē, ir apliecinājis izcilu maksātspēju, saņemot sertifikātu CrefoCert septīto gadu pēc kārtas. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 347 tūkst., pieaugot par 36.8%, bet neto peļņa sasniedza EUR 13 tūkst., palielinoties par 4.5% salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA MULTIPACK (https://www.multipack.lv/) iepakojuma materiālu izplatīšanas līderis Latvijā kopš 1994.gada. Savas darbības laikā SIA MULTIPACK ir ieguvis lielu pieredzi iepakojuma tirgū, kā arī tam ir izveidojusies pastāvīga sadarbība ar vairāk kā 120 iepakojuma materiālu ražotājiem un piegādātājiem Eiropā un Āzijā. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 27.1 miljonus, palielinoties par 7.1%, lai gan neto peļņa samazinājās par 34.5%, salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA LATEVA darbības pamatvirziens ir degvielas, cietā, šķidrā un gāzveida kurināmā un līdzīgu produktu vairumtirdzniecība. Uzņēmums Latvijas tirgū sekmīgi darbojas jau 30 gadus, un ir pierādījis sevi, kā uzticamu sadarbības partneri ilgtermiņā ar teicamu maksātspēju.

SIA BCE (https://www.bce.lv/) viens no lielākajiem zāģmateriālu un palešu piegādātājiem Eiropas Savienībā, Islandē, Norvēģijā. Piedāvā augstākās kvalitātes materiālus ar īsākajiem piegādes termiņiem pa sauszemi un jūru. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 1.8 miljonus, pieaugot vairāk kā 3x, bet neto peļņa sasniedza EUR 114.681,--, palielinoties par 2x salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA REVOHAUS (https://www.revohaus.lv/) Būvuzņēmuma SIA “REVOHAUS” darbības pamatprincips ir augstākās kvalitātes būvniecības pakalpojumu sniegšana gan privātām, gan juridiskām personām, tajā skaitā valsts un pašvaldības institūcijām. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 4.4 miljonus, pieaugot vairāk kā 1.5x, bet neto peļņa sasniedza EUR 230.539,--, palielinoties par vairāk kā 18x salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA BVP (https://www.bvp.lv/) uzņēmums piedāvā plašu celtniecības materiālu klāstu, nodrošina augstu pakalpojumu kvalitāti un profesionālu servisu. Izcilas maksātspējas sertifikātu CrefoCert ir ieguvuši jau devīto reizi. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 6.4 miljonus, pieaugot par 11.3%, bet neto peļņa sasniedza EUR 119.115,--, samazinoties vairāk kā 2x salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA ESELO (https://www.eselo.lv/ ) Elektromateriālu vairumtirgotājs, kas rūpējās par enerģiju taupošu produktu popularizēšanu sabiedrībā. Uzņēmuma galvenās vērtības ir stabilitāte, augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte. Uzrādot izcilus finanšu rezultātus SIA ESELO iegūst sesto reizi pēc kārta CrefoCert gold sertifikātu. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 27.1 miljonus, pieaugot par 37.5%, bet neto peļņa sasniedza EUR 1.8 miljonus, palielinoties par 44.5% salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA JLD (https://www.jld.lv) uzņēmums vairāk nekā 25 gadus veiksmīgi darbojas ainavu arhitektūras nozarē. Specializējas bērnu rotaļu laukumu projektēšanā un ierīkošanā, taču paralēli tam piedāvā arī labiekārtojuma projektus dārziem un publiskām vietām, kā arī nodrošina tehnikas pakalpojumus un citus ar labiekārtojumu saistītus darbus. 2022.gadā uzņēmuma neto apgrozījums sasniedza EUR 3.9 miljonus, pieaugot par 17.4%, bet neto peļņa sasniedza EUR 444.839,--, samazinoties par 6.4% salīdzinot ar 2021.gadu.

SIA BTT (https://bttenergy.eu/ ) – dabasgāzes piegādātājs un tirgotājs patērētājiem Latvijā, Igaunijā un Somijā. Uzņēmums ir saglabājis pieaugošu apgrozījuma tendenci un ieguvis trešo reizi pēc kārtas izcilas maksātspējas sertifikātu.

SIA GĀZE KOMUNĀLSERVISS (https://www.gazekomunalserviss.lv/) uzņēmuma galvenais darbības virziens ir gāzes apgāde: gāzes vadu projektēšana un būvniecība, kā arī iekārtu uzstādīšana un montāža.

* Links, lai uzzinātu vairāk: https://www.crefocert.lv/